Albany

Aan de Zuidelijke kust van West Australië vindt u de door groene zeeën omringde plaats Albany. Nationale parken en hoge bossen ontbreken in deze stad zeker niet. Als u aankomt in de haven zult u een prachtig stadspanorama zien. Natuurlijk kunt u ook gaan genieten van het uitzicht over zee vanaf het Torndirrup National Park dat net buiten de stad ligt. U kunt prachtige wandelingen maken in deze omgeving en bijvoorbeeld naar de top wandelen van Stony Hill. Vanaf hier is het uitzicht prachtig en kunt u Albany en de waterwegen om de stad heen zien liggen. Leuk om naar op zoek te gaan zijn de Natural Brigde en The Gap, dit zijn rotsformaties die door de wind zijn verweerd. The Gap hangt zelfs op een hoogte van 24 meter boven de oceaan.

Ten noorden van Albany bevindt zich Dog Rock, dit is een rots in de vorm van een hondenhoofd.

Middelton Beach is een beschut strand waar u kunt snorkelen, zwemmen en wandelen. Iets verderop ligt Emu Point, hier krijgt u de kans om pelikanen te voeren, te picknicken of heerlijk te lunchen in één van de vele restaurants. Aan de kust van Albany is vissen iets dat erg veel wordt gedaan, wilt u dit zelf ook? Dit is geen probleem, u kunt vissen vanaf het strand of u kunt aan boord stappen bij een vissersboot en ontdek hoeveel verschillende soorten vis u allemaal kunt vangen.

Reis verder terug in de fascinerende geschiedenis van Albany op een replica van de Brig Amity, dit is het schip dat de eerste kolonisten én gedetineerde naar West Australië bracht.

Ma - Vr9:00 - 18:00

Zaterdag10:00 - 17:00

Zondag11:00 - 16:00

 

Wilt u langskomen? Graag, maak een afspraak!

Heeft u een vraag?

Onze medewerkers helpen u graag met uw vraag.

010 28 23 880