Costa neoRiviera wordt AIDAmira

01 / 06 / 2018 | Zeetours Blog-Costa-neoRiviera

De Costa neoRiviera van Costa Cruises krijgt een andere naam. Eind 2019 zal het schip gaan varen voor AIDA Cruises, onder de naam AIDAmira. De AIDAmira zal worden ingezet voor het AIDA Selection Programm, waarbij de kleinere schepen van AIDA Cruises bijzondere routes gaan varen.

Bijzondere routes

De kleinere schepen van AIDA Cruises varen naar nieuwe regio’s en kunnen daardoor in exclusievere havens aanleggen. Ze zullen langer in de havens blijven liggen, waardoor passagiers rustig de omgeving kunnen ontdekken. Deze routes worden op dit moment gevaren door de AIDAaura, AIDAcara en AIDAvita.

De nieuwe AIDAmira

De AIDAmira is qua grootte perfect voor het AIDA Selection Programm. Het schip heeft ruimte voor 1.248 passagiers en is daardoor niet al te groot. De huidige neoRiviera wordt nog gerenoveerd naar een echt AIDA-schip. De AIDAmira zal onder andere zes restaurants krijgen, welke ook te vinden zijn aan boord van de andere AIDA schepen. Daarnaast zal het schip 96 hutten ombouwen tot suites, waarvan tachtig met balkon. Het zonnedek zal twee zwembaden krijgen en twee bubbelbaden. Ook zullen er zes bars aan het schip worden toegevoegd.

Route AIDAmira

Het nieuwe AIDA schip zal haar eerste cruise varen op 4 december 2019 vanaf Palma de Mallorca. Daarna gaat zij door naar Afrika voor een 14-daagse cruise naar Zuid-Afrika en Namibië. Passagiers kunnen onder andere de havens Kaapstad, Durban en de Walvisbaai bezoeken. Hiermee komt voor vele gasten van AIDA Cruises een wens in vervulling.

Wilt u nog een cruise maken met de Costa neoRiviera? Bekijk hier de beschikbare cruises!

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten