Eerste seizoen Cuba zit er op voor de Norwegian Sun

09 / 10 / 2018 | Zeetours

De Norwegian Sun heeft op 3 september haar eerste seizoen naar Cuba afgesloten. Het schip van Norwegian Cruise Line voer een seizoen lang van haar thuishaven Port Canaveral, Florida naar Cuba. Nu dit hoofdstuk is afgesloten, gaat zij naar Miami, Florida. Vanaf hier zal zij cruises maken naar Zuid-Amerika voor het herfst- en winterseizoen.

Tijdens de zomer heeft de Norwegian Sun meer dan 30.000 passagiers verwelkomd op 15 cruisereizen. Alle reizen waren vier-daagse cruises met stoppen in Key West en een overnachting in Havana. De laatste en zestiende cruise, ging 3 september van start, voor een vijf-daagse cruise. Deze ging langs Key West, een overnachting in Havana en een stop bij het privé-eiland Great Stirrup Cay.

Meer Cuba cruises

Vanwege het succes in dit zomerse seizoen, zal de Norwegian Sun vaker van Port Canaveral naar Cuba varen. Er zullen vanaf april 2019 meer Cuba cruises worden aangeboden. Andy Stuart, president en CEO, stelt dat er eerder naar Cuba is gevaren, in dit geval vanuit Miami. Het werd toen al een van de meest populaire bestemmingen. Ook de CEO van Port Canaveral is blij dat Norwegian Cruise Line vaker cruises naar Cuba gaat varen vanuit Port Canaveral.

Geinteresseerd in een Cuba cruise? Of een andere cruise met de Norwegian Sun? Bekijk dan hier al het aanbod van Zeetours Cruises!

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten