Nieuw schip Norwegian Cruise Line heet Norwegian Encore

08 / 02 / 2018 | Zeetours blog-Norwegian-Encore

Het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line heeft de naam Norwegian Encore gekregen. Het nieuwe schip zal een zusterschip zijn van de Norwegian Escape, de Norwegian Bliss en de Norwegian Joy, dat speciaal voor de Chinese markt is ontworpen.

De Norwegian Encore zal vanaf begin herfst 2019 vanuit Miami naar de Caraïben varen. Met plaats voor bijna 4.000 passagiers zal het schip elke zondag 7-daagse cruises aanbieden. Kunt u nu al niet wachten om een cruise te maken met de Norwegian Encore? Een cruise met het nieuwe schip is te reserveren vanaf maart 2018.

Het schip wordt momenteel gebouwd in de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland. Naar verwachting zal de nieuwe aanwinst op 31 oktober 2019 klaar zijn voor vertrek. De Norwegian Encore is het 17e schip uit de vloot van Norwegian Cruise Line en daarmee de vierde in de Breakaway Plus klasse.

Hoewel Norwegian Cruise Line de faciliteiten aan boord van het nieuwe schip nog niet onthuld heeft, zal de Norwegian Encore erg lijken op zusterschip Norwegian Bliss. Het nieuwe schip zal passagiers voorzien van een innovatief design, moderne, luxueuze inrichting en natuurlijk de vrijheid die zij bij Norwegian Cruise Line gewend zijn. Passagiers kunnen genieten van de top entertainment, uitstekende service en kenmerkende restaurants. Meer details over het ontwerp van het schip, het culinair aanbod en accommodaties zullen de aankomende maanden worden gedeeld.

 

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten