Oceania Cruises onthult nieuwe culinaire kooklessen

12 / 04 / 2018 | Zeetours Blog-Oceania-Culinary-Class

Oceania Cruises zal maar liefst 16 nieuwe culinaire lessen aan haar programma toevoegen. De kooklessen worden toegevoegd voor het Europese seizoen van 2018, aan boord van de Marina en Riviera. De nieuwe programma’s zijn ontwikkeld door chef-kok Kathryn Kelly en zullen debuut maken met de eerste Europese afvaarten van dit jaar april en mei.

De kooklessen vinden plaats in het Culinary Center. Bob Binder, CEO van Oceania Cruises, verklaart dat Oceania, als een culinair-gerichte rederij, er naar wil streven om unieke culinaire ervaringen en culturen aan de passagiers mee te geven.

Een van de hoogtepunten is Mastering Chef Knife Skills, waar passagiers van een chef inzicht kunnen krijgen in een complete voorraad messen. Daarbij is er de mogelijkheid om een paar koksmessen uit te proberen en de beste messen te ontdekken. Passagiers zullen ook leren hoe ze dit essentiële keukengereedschap moeten verscherpen en onderhouden. Ook leren ze diverse snijvaardigheden en ontdekken ze hoe ze de mandoline snijmachine veilig kunnen gebruiken. Aan het einde van de les ontvangen alle deelnemers een speciaal Knife Skills-certificaat samen met een spaarvoucher voor hun favoriete Zwilling Company-messen.

Daarnaast kunnen passagiers deelnemen aan The Nordic Kitchen, waarbij met regionale specialiteiten wordt gewerkt. Culinaire gerechten zijn onder andere Estse vissoep, Noorse zalmrillettes, gezouten gravlax in traditionele Scandinavische marinade en hartige Zweedse gehaktballen.

De deelnemers zullen onder leiding van ervaren koks en restauranthouders, welke allen les hebben gehad van gerenommeerde chef-koks, begeleid worden. Chef Kelly vertelt dat er nieuwe lessen toegevoegd blijven worden om ervaringen voor de terugkerende passagiers vernieuwend te maken. Ze laat weten heel blij te zijn dat de meest uiteenlopende lessen aangeboden worden, waaronder de allereerste les voor messen vaardigheden.

De deelnemers van de kooklessen kunnen de volgende culinaire lessen verwachten:

Pucker Up – Leer de diversiteit van citroenen in de mediterrane keuken.
Ancient Cuisines – Presentatie van de magische gerechten van Marokko en Turkije.
All Things Roman – Vier de grootste gerechten uit het oude Romeinse Rijk.
Brunch-comfort – Klassieke brunchgerechten en leuke tips.
Cooking Fresh – Leer gezonde, verse en smaakvolle gerechten te maken, waaronder de favorieten uit de Canyon Ranch Spa Cuisine.
Essential Pasta – De fundamenten van pasta-bereiding, kookkunst en sauzen.
Greek Tonight – De favoriete recepten uit Santorini, Rhodos, Kreta, Corfu en Athene.
Grillschool – Grillen is meer dan techniek, het is een kunstvorm.
If it swims – De basis van viskoken beheersen: verschroeien, bakken, ondiep stropen, diep stropen en uitharden.
In the Kitchen with Jacques – Vier de glorieuze carrière van onze Executive Culinary Director en wereldberoemde chef-kok door mesvaardigheden, de geheimen van emulsie en een selectie van favoriete gerechten van Jacques uit zijn zestig jaar durende carrière.
Most Requested Red Ginger – Leer de vaardigheden en de meest populaire recepten uit ons veelgeprezen Aziatische restaurant.
The Sicilian Kitchen – Leer gerechten uit Sicilië te maken; van pasta en vis tot diverse rijstgerechten.
Viva Espana – Deze les presenteert traditionele Spaanse tapas en pintxos samen met nieuwe en moderne favorieten.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten