Overname Silversea Cruises door Royal Caribbean International Ltd.

02 / 08 / 2018 | Zeetours blog-silversea-cruises-overname

Overname Silversea Cruises

Silversea Cruises is sinds gisteren officieel overgenomen door Royal Caribbean International Ltd. Het Amerikaanse bedrijf heeft daarmee een meerderheidsbelang van 66,7%. Hierdoor kon het private ultraluxe cruisemaatschappij Silversea Cruises worden overgenomen. De overige 33,3% blijven in handen van de Executive Chairman van Silversea Cruises.

Samenwerking

Richard D. Fain, de CEO en voorzitter van Royal Caribbean Cruises, is blij Silversea Cruises te kunnen verwelkomen. Hij stelt niet te kunnen wachten om met Silversea te kunnen samenwerken en de luxe maatschappij naar een nog hoger niveau te tillen. Ook Lefebvre, Silversea’s Executive Chairman, is blij met deze samenwerking. Zo kan Silversea blijven groeien en de onbetwiste leider zijn op het gebied van ultraluxe cruises en expedities. De luxe cruisemaatschappij brengt gasten naar meer dan 1.000 bestemmingen aan boord van de luxueuze schepen.

Project Invictus

Beide bedrijven hebben hierbij ook meteen Project Invictus bekendgemaakt. Project Invictus is een meerjarig project om het ultraluxe aanbod van Silversea naar een hoger niveau te tillen. De projecten variëren van upgrades tot het nieuw leven inblazen van de programma’s aan boord.

De eerste verbeteringen van Project Invictus zullen worden doorgevoerd aan boord van de Silver Muse. Er zal ook een geüpgraded champagne- en kaviaaraanbod worden ingevoerd. Ook de geplande renovatie van de Silver Whisper in december 2018 zal veel uitgebreider zijn dan de eerdere planning. Zo zal er een gedeeltelijke aanpassing van alle hutten worden toegepast. Daarnaast zal de Silver Wind ook het droogdok ingaan. Net als de Silver Wind zal het luxe schip inspiratie opdoen van het ontwerp van de Silver Muse. Kort daarna zal ook de Silver Shadow in het droogdok gaan voor een upgrade.

Alvast een cruise boeken met een luxe schip van Silversea Cruises? Bekijk het aanbod van Zeetours van Silversea Cruises hier.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten