Verkoop maiden voyage MSC Grandiosa is gestart!

10 / 10 / 2018 | Zeetours Blog-msc-grandiosa

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat de eerste reis van de MSC Grandiosa nu te boeken is. Dit is exclusief voor leden van de MSC Voyagers Club en geldt tot 21 oktober 2018. Tijdens deze periode kunnen leden de eerste selectie van de hutten bemachtigen. Ook ontvangen leden een speciale korting van vijf procent, bovenop hun gebruikelijke vijf procent korting. Echter, dit duurt niet lang, omdat alle andere gasten de hutten kunnen boeken vanaf 22 oktober 2018.

MSC Grandiosa

De MSC Grandiosa is het derde schip uit de Meraviglia generatie. De MSC Grandiosa is net als haar zusterschepen, de MSC Meraviglia en MSC Bellissima, een mooie combinatie van nieuwe en bestaande faciliteiten die zijn samengevoegd. Het schip houdt rekening met het milieu, door geen vloeibaar afval te produceren en door rook en de CO2-uitstoot te neutraliseren. Momenteel is het nieuwste vlaggenschip nog in aanbouw bij de Chantiers de l’Antique in Saint-Nazaire, Frankrijk. Daarbij is zij momenteel ook het grootste schip van MSC Cruises. In november 2019 zal de MSC Grandiosa in de vaart komen.

Routes

De MSC Grandiosa vertrekt op 10 november 2019 en zal een route varen door de Middellandse Zee en Noord-Europa. Passagiers kunnen hierbij kiezen voor een cruise van 10 of 13 nachten. Daarbij zal de inscheping plaatsvinden in Hamburg en de ontscheping in Genua, Italië of Marseille, Frankrijk. Verder zal de MSC Grandiosa ook routes varen naar Southampton, Verenigd Koninkrijk, Lissabon, Portugal en Barcelona, Spanje. In alle drie de steden vindt er een overnachting plaats.

Doop

Het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises wordt gedoopt in Hamburg op 9 november 2019 en maakt de eerste reis naar haar nieuwe thuishaven Genua. Vanaf daar zal ze 8-daagse cruises maken in de Middellandse Zee, beginnend vanaf 23 november 2019. Havens op deze route zijn onder andere Civitavecchia, Palermo, Valletta, Barcelona en Marseille.

Digitale cruise assistent

Momenteel het grootste schip uit de vloot van MSC Cruises, zal het tweede schip zijn met Zoe. Zoe is de eerste digitale cruise assistent, ontworpen om haar gasten eenvoudig van informatie te voorzien. Zo kunnen passagiers informatie vanuit hun hut opzoeken. Daarnaast is de innovatieve service beschikbaar in maar liefst 7 talen. Dit alles om een zo optimaal prettige cruise te beleven.

Een cruise boeken met de MSC Grandiosa? Bekijk hier het aanbod!

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten