Welkom aan boord!

Cruisen is de meest veelzijdige én de meest relaxte manier van vakantie vieren. Relax bij het zwembad, geniet van uitstekende restaurants of ervaar het topentertainment aan boord. Overdag ontdekt u natuurlijk de mooiste bestemmingen die u al varend bezoekt. Weet u al waar uw volgende cruisevakantie naartoe gaat of wilt u het cruisen ook eens uitproberen? Kom dan naar het Zeetours Cruise Event en ervaar het ultieme cruisegevoel, want cruisen is leuk voor iedereen!

 

Wij adviseren u graag op zaterdag 30 september 2017 van 12.30 – 17.15 uur tijdens het jaarlijkse Zeetours Cruise Event in het bijzondere rijksmonument, het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam, Maaskade 119. Er is gratis parkeergelegenheid en de deuren gaan om 12:00 uur open.

 

Diverse rederijen zullen inspirerende presentaties verzorgen over de betreffende rederij en haar vaargebieden.

 

Entreeprijs: € 10,- per persoon inclusief 2 consumpties en hapjes verzorgd door Maison van den Boer op meerdere plekken in het Hulstkamp Gebouw!

 

U kunt zich tijdens dit event laten adviseren door een van onze collega’s en u kunt bovendien profiteren van exclusieve cruiseaanbiedingen die Zeetours ter gelegenheid van het event samenstelt.

 

Komt u ook het ultieme cruisegevoel ervaren?

Aanmeldingsformulier

Aanhef*

Voorletter(s)*

Achternaam*

Emailadres*

Telefoonnummer

Met hoeveel personen wilt u komen?*Nadat uw aanmelding is verstuurd, ontvangt u binnen enkele werkdagen een bevestiging inclusief betaallink toegestuurd. De toegangskaarten ontvangt u ongeveer één week voor aanvang van het event.