Colofon

 • Contactgegevens

  Zeetours Cruises B.V.

  Goudsesingel 186

  3011 KD Rotterdam

  T: 010 28 23 880

   

  KvK nummer: 68458959

  BTW nummer: NL817400916B01

  CBP nummer: m1644177

   

   

  Openingstijden*

  Ma t/m Vr   09:00 – 18:00

  Zaterdag    10:00 – 17:00

  Zondag      11:00 – 16:00

   

  *Ma t/m vr vanaf 17.30u en op zondag zijn we uitsluitend telefonisch bereikbaar.

   

 • Over de e-domizil groep
   

  De vakantiehuizenspecialist e-domizil is op 1 augustus 2000 opgericht. Op dit moment is het met meer dan 450.000 woningen verspreid over 80 landen een van de grootste online portals voor vakantiewoningen. e-domizil werkt samen met grote internationale aanbieders van vakantiehuizen, regionale specialisten en individuele verhuurders. e-domizil is de laatste jaren ook internationaal gegroeid en is tegenwoordig ook actief in andere Europese landen. e-domizil.ch is in Zwitserland opgericht in 2006, gevolgd door e-domizil.es in Spanje in 2007 en edom.pl werd in 2011 opgericht in Polen.

  Vanaf 2003 begon het aanbieden van cruises met het nieuw opgerichte merk e-hoi.de. Dit cruiseportaal is gespecialiseerd in het adviseren en distribueren van cruisevakanties. Het bedrijf biedt een breed aanbod van cruises aan en heeft tegelijkertijd een dagelijkse prijsvergelijking. Onder het merk van de organisator “e-hoi hin & weg” heeft e-hoi haar eigen cruisepakketten samengesteld tegen aantrekkelijke prijzen. E-hoi verkoopt ook dynamische cruisepakketten met vlucht. e-hoi.de is een van de grootste cruiseaanbieders in Duitsland. Met e-hoi.ch is de online specialist sinds 2010 ook actief op de Zwitserse markt.

  Bij het online portal e-kolumbus staan rondreizen en avontuurlijke reizen centraal. Het bedrijf is in 2008 opgericht. Het doel was om een overzichtelijk aanbod te creëren van grote en kleine aanbieders in dit segment en dit vervolgens boekbaar te maken op een onafhankelijk online platform. Tegenwoordig heeft e-kolumbus een breed aanbod van avontuurlijke reizen en rondreizen over de hele wereld aan.

  De vakantiehuisspecialist tourist-online.de werd opgericht in 1998 in Münster en is in 2010 samengevoegd aan de e-domizil-groep. Het aanbod omvat momenteel meer dan 1 miljoen vakantiehuizen wereldwijd. Naast vakantiehuizen van alle bekende organisatoren kunnen particuliere verhuurders ook hun accommodatie aanbieden op tourist-online.de.

  Reizigers die hogere eisen stellen aan kwaliteit en hoogwaardige accommodaties kunnen terecht bij de specialist bellevue-ferienhaus.de, die werd opgericht in 2011. Dit portal is ontstaan uit een samenwerking tussen e-domizil GmbH en de uitgeverij BELLEVUE AND MORE GmbH. BELLEVUE AND MORE GmbH publiceert o.a. het toonaangevende vastgoedmagazine BELLEVUE in Europa en verspreidt zorgvuldig geselecteerde, luxe appartementen en vakantiehuizen.

  Na een succesvolle lancering van de website voor luxe vakantiehuizen en appartementen, lanceerde BELLEVUE Ferienhaus AG de luxe portal bellevue-kreuzfahrten.de in 2013. De website spreekt reizigers aan die waarde hechten aan uitstekende service en exclusiviteit.

  De inkoop van vakantiehuizen werd door e-domizil in 2013 gebundeld tot een onafhankelijk bedrijf met het doel om verhuurders een nog persoonlijkere service aan te kunnen bieden en het succes van de vakantiehuis verhuur uit te breiden. European Holiday Rentals AG helpt verhuurders hun vakantiewoningen op de markt te brengen en is voor 100% eigendom van de e-domizil Group.

  Sinds juli 2015 behoort cruisewinkel tot de e-domizil GmbH groep. cruisewinkel is gespecialiseerd in de Nederlandse markt (www.cruisewinkel.nl) en Belgische markt (www.cruisewinkel.be) en behoort tot de top drie van online cruise-portals in Nederland en België.

  Sinds 25 januari 2018 behoort Zeetours Cruises uit Rotterdam tot e-domizil GmbH. Zeetours Cruises werd opgericht in 1962 en wordt beschouwd als de grondlegger van de verkoop van cruisevakanties in Nederland. Met meer dan 50 jaar ervaring in de cruise-industrie, wordt het bedrijf regelmatig geëerd door Nederlandse reisbureaus met de “Reisveer”, de prijs voor de beste cruise-aanbieder in Nederland. Op maat gemaakte cruises, persoonlijke service en meer dan een halve eeuw cruise-expertise kenmerken het Zeetours Cruises-aanbod.